Klik op de foto/fotogalerij en bekijk grotere afbeeldingen

Miko

Status

Vrij

Geslacht

Miko gecastreerd

Ras

mix

Schofthoogte/gewicht

ca 14 kg, kleine middelmaat

Leeftijd

13-3-2014

Herkomst

Spanje/Sevilla

Verblijft in

Wildervank

Email:

Willie@beterhondenleven.nl

Telefoon: wisselend bereikbaar van ma. t/m vr. tussen 11.00 en 18.00 u.

 

0599-851136

Adoptiebijdrage

260,-

Parasitaire ziektes

menuknop informatie

 

Miko is een heerlijke knuffel, hij geniet van bij je mogen liggen en lekker buikje aaien. Miko richt zich heel erg op zijn baasje maar kan toch zonder problemen al een uurtje of twee alleen blijven. 's Nachts slaapt hij beneden zonder bench en dat gaat prima.

 

Voor Miko is alles in Nederland helemaal nieuw. Gras heeft hij nog nooit gezien en de eerste dagen ging hij daar ook niet op. Fietsers, brommers, hardlopers, alles is vreemd en wordt daarom nog met geblaf begroet. Hij kan er nog zo van schrikken. Hierin heeft hij nog wat tijd nodig en dat zal niemand verbazen.

 

Miko is helemaal zindelijk, eet en drinkt goed en loopt keurig aan de riem. Snoepjes kent hij niet en is daar ook nog niet mee te motiveren. Maar op veilige plekken loopt hij al los mee en mag graag even achter een balletje aan rennen. Terugbrengen is er nog niet bij. ;)

 

Naar honden toe is hij nieuwsgierig maar hij heeft in Nederland nog niet de kans gekregen om er mee te spelen. Mensen moet hij eerst even rustig leren kennen, als ze hem negeren dan gaat hij lekker rustig ergens liggen.

 

Miko is inmiddels gewassen en er is een begin gemaakt met het weghalen van de klitten. Het verschil met de eerste foto's is al heel duidelijk te zien en hij gaat alleen nog maar mooier worden.

 

Binnenkort meer informatie over Miko.

 

Miko is ge├źnt, gechipt en gezond veklaard.

 

 

St. Beter HondenLeven - KvK: 20 159 883 - IBAN: NL97RABO 0 1305 56 041 - Tel: 0165-557309