Klik op de foto/fotogalerij en bekijk grotere afbeeldingen

Loto

Status

Geadopteerd

Geslacht

Teefje, gesteriliseerd

Ras

mix

Schofthoogte/gewicht

ca 58 cm en 28 kg.

Leeftijd

3-12-2015

Herkomst

Spanje. In opvang sinds 2-8-17

Verblijft in

Stadskanaal.

Email:

Willie@beterhondenleven.nl

Telefoon: wisselend bereikbaar van ma. t/m vr. tussen 11.00 en 18.00 uur

 

0599-851136

Adoptiebijdrage

€ 260,-

Parasitaire ziektes

menuknop informatie

De samenvatting van haar gastgezin over Loto is: echt een fantastische hond, lief en zacht. Leert snel en graag. Geniet van blubber, hardlopen, fietsen en lekker actief zijn.

 

Loto verblijft in een gastgezin met andere honden en al wat oudere kinderen. Ze kan goed loslopen, houdt je in de gaten en maakt van blijdschap leuke sprongen/huppels. Loto kan prima overweg met andere honden, groot en klein. Balletje gooien is ook erg leuk.

 

In huis wil ze graag bij het baasje zijn en als die even naar boven gaat dan kan ze kort piepen of ze maakt zelf de deur open en komt haar achterna. Ze blaft of jankt niet bij het alleen blijven gedurende een paar uurtjes maar is wel superblij als je weer terug bent en ook iedere ochtend is er een enthousiaste begroeting.

 

Loto maakt niets kapot in huis maar is wel groot genoeg om even het aanrecht te inspecteren om te kijken of daar wat lekkers op ligt.

 

Vreemde mensen ontmoeten, ook buiten, is nog spannend. Loto stelt zich dan terughoudend op maar als het ijs eenmaal gebroken is vindt ze het heel fijn om aandacht te krijgen en geaaid te worden. Bij haar onzekerheid heeft ze de steun en positieve inzet van haar baasje nodig zodat ze zich veilig genoeg voelt om niet te gaan blaffen. Even stil staan met losse riem totdat de mensen voorbij zijn werkt bij haar het beste. Er is duidelijk vooruitgang bij mensen die ze al eens gezien heeft en ook bij veel nieuw bezoek in huis komt ze voorzichtig even snuffelen.

 

Vreemden die van achter naderbij komen vindt ze nog wel eng, dat heeft nog wat tijd nodig. Van fietsers, auto's, tractoren en vrachtwagens trekt ze zich niets aan.

 

Loto is een schat van een hond die goed op haar plaats is in een gezin, dat niet midden in de stad woont, zodat ze in alle rust kan wennen aan al het nieuwe wat ze nu in ons dichtbevolkte Nederland tegenkomt.

 

Loto is geënt, gechipt en gezond.

 

St. Beter HondenLeven - KvK: 20 159 883 - IBAN: NL97RABO 0 1305 56 041 - Tel: 0165-557309