Klik op de foto/fotogalerij en bekijk grotere afbeeldingen

Jacky

Status

Vrij

Geslacht

Teefje

Ras

Boerenfox

Schofthoogte/gewicht

38cm en 8,1 kilo

Leeftijd

11 jaar

Herkomst

Nederland

Verblijft in

Witharen

Email:

willie@beterhondenleven.nl

Telefoon: wisselend bereikbaar van ma. t/m vr. tussen 11.00 en 18.00 u.

 

0599-851136

Adoptiebijdrage

€ 100,-

Parasitaire ziektes

menuknop informatie

Jacky is een boerenfoxje van 11 jaar oud. Ze is een niet gesteriliseerd teefje en een schat van een hondje. Ze is nog altijd speels, vrolijk en heel erg aanhankelijk. Jacky heeft altijd buiten op een boerderij gewoond en is gewend aan katten, paarden, kippen en kinderen.

 

Jacky is zonder enig probleem overgestapt naar een leventje in huis en lekker op de bank liggen is bij haar favoriet. Daarom willen we ook dat ze als huishondje een goede plek krijgt. Ze loopt keurig aan de riem en negeert alle honden die je onderweg tegenkomt. Ze is beslist geen ruziezoeker en stelt zich onderdanig op. De katten in huis negeert ze.

 

Jacky vindt het heerlijk om bij je te zijn of bij de kinderen en lekker geknuffeld te worden. Bij het naar school brengen van de kinderen, wat per fiets/bakfiets gaat, loopt ze lekker mee aan de flexriem en als ze moe wordt dan gaat ze in de bakfiets waar ze keurig in blijft zitten.

Ook loopt ze hele stukken los mee. Ze luistert goed als ze geroepen wordt en laat zich bij de school gezellig door alle kinderen aaien.

 

Jacky is een gemakkelijk en erg lief hondje dat het verdient om nog een aantal gelukkige jaren te hebben. En dan het liefst een plekje waarbij er meestal wel iemand thuis is en ze mee mag doen met het gezin.

 

 

Jacky is geënt, gechipt en heeft een paspoort.

 

St. Beter HondenLeven - KvK: 20 159 883 - IBAN: NL97RABO 0 1305 56 041 - Tel: 0165-557309