Klik op de foto/fotogalerij en bekijk grotere afbeeldingen

Galia

Status

Geadopteerd

Geslacht

Teefje gesteriliseerd

Ras

mix

Schofthoogte/gewicht

ca 10 kg

Leeftijd

1-12-2016

Herkomst

Spanje/Sevilla

Verblijft in

Zoetermeer

Email:

Willie@beterhondenleven.nl

Telefoon: wisselend bereikbaar van ma. t/m vr. tussen 11.00 en 18.00 u.


0599-851136

Adoptiebijdrage

€ 260,-

Parasitaire ziektes

menuknop informatie

Galia is op 1 december 2018 in opvang gekomen.


Galia is inmiddels goed gewend aan haar leven in Nederland. Galia is lief, vrolijk, super enthousiast en actief, ze is heel open naar mensen en vindt iedereen lief.  Ze is dan ook dol op knuffelen. Op schoot zitten vindt ze ook heerlijk. Een hondje dat je snel in je hart sluit.


En ze heeft zoveel geleerd al. Ze kan op commando zitten, in de mand gaan en daar blijven, netjes naast de fiets en aan de riem lopen. Ze heeft geleerd om trap te lopen en bovenaan de trap te wachten tot ze toestemming krijgt om naar beneden te gaan. Ook wacht ze keurig voor de deur totdat ze er door mag.


Galia heeft, ondanks dat ze zelf een enthousiaste stuiterbal is, een zachte en speelse aanpak nodig. Voor een harde stem of aanpak trekt ze zich helemaal terug.


Galia is twee jaar oud, maar in haar gedrag nog een pubertje. En door de eigen hond in in huis wordt ze ook zo beschouwd. Ze heeft een zacht karakter, maar is ook snel opgewonden en wat nerveus en dan wil ze graag de leiding nemen.


Galia vindt het thuis heerlijk om te stoeien en gebruikt daarbij ook haar bekje. Ze mag graag even in je mouw happen om aandacht te vragen.


Galia slaapt in de bench en vindt op die manier beter haar rust.


Galia kan met katten en andere bekende honden. Grotere kinderen vanaf een jaar of acht vindt ze leuk,  jonger weten we nog niet.


Voor Galia zoeken we een baasje die haar op een actieve en zachte manier verder begeleidt, die voldoende tijd heeft en met humor naar haar puberstreken kijkt. Ze lijkt in karakter wat op een terriër en heeft een baasje nodig die kan volhouden bij het aanleren van nieuwe dingen.


Het enige dat Galia nog niet fijn vindt is harde wind. De geluiden die er dan zijn vindt ze eng. Maar ook dat zal in de loop van de tijd wennen. Dat moet wel als je hier woont.


Heeft u belangstelling voor Galia dan kunt u contact opnemen met Willie.


Galia is gezond, geënt, gechipt en brengt haar paspoortje mee. Haar gebitje is schoongemaakt voor ze naar Nederland kwam.St. Beter HondenLeven  -  KvK: 20 159 883  -  IBAN: NL97RABO 0 1305 56 041  -  Tel: 0165-557309