Klik op de foto/fotogalerij en bekijk grotere afbeeldingen

Canelita

Status

Geadopteerd

Geslacht

Teefje, gesteriliseerd

Ras

mix

Schofthoogte/gewicht

30cm. ca 6 kg.

Leeftijd

6-1-2015

Herkomst

Spanje

Verblijft in

Ter Apel

Email:

Willie@beterhondenleven.nl

Telefoon: wisselend bereikbaar van ma. t/m vr. tussen 11.00 en 18.00 u.

 

0599-851136

Adoptiebijdrage

€ 260,-

Parasitaire ziektes

menuknop informatie

Canelita is een heel klein hondje van nog geen zes kilo. Ze is vrolijk, actief en houdt van wandelen.

 

Canelita zit nu in een roedel en dat gaat goed. Ze is een heel aanhankelijk maar pittig hondje dat dol is op kinderen. Ziet ze kinderen in het bos dan kan ze het niet laten om ze even vrolijk te gaan begroeten. Maar ook volwassenen kunnen rekenen op een vriendelijke begroeting.

 

Netjes aan de riem lopen moet ze nog leren, maar loslopen gaat al goed.

Ze is geen wegloper maar mag graag een eindje verderop gaan kijken en snuffelen. Het snel terugkomen bij het roepen wordt nu geoefend.

 

Canelita vindt het geweldig om met een andere hond te spelen of er heel hard achteraan te rennen. Speelgoed vindt ze niet echt leuk, behalve een piepballetje. Dat is nieuw en erg leuk om op te gaan halen.

 

Canelita is een zachtaardig hondje dat echter wel een rustige leiding nodig heeft. Een correctie kan op een rustige manier met de stem gegeven worden en ze reageert daar onmiddellijk op.

 

Ze vindt het heerlijk om bij je te liggen op de bank na een lange en natte wandeling. 's Nachts hoor je haar niet en ze maakt niets kapot in huis. Af en toe heeft ze 's nachts nog een ongelukje met een plasje, maar dat gaat steeds beter. Het is even wennen allemaal.

 

Canelita en katten is nu nog geen geweldige combinatie, hoewel ze, gezien haar karakter, wel moet kunnen leren om hier op de goede manier mee om te gaan. Het kleine meisje doet graag wat voor de baas.

 

 

Canelita is geënt, gechipt en gezond.

 

 

St. Beter HondenLeven - KvK: 20 159 883 - IBAN: NL97RABO 0 1305 56 041 - Tel: 0165-557309