Doelstelling.


Beter hondenleven heeft als doelstelling zich in te zetten om het welzijn van Nederlandse en buitenlandse honden te verbeteren. Voorheen deden we dat door honden in opvang te nemen en ter adoptie aan te bieden. Daar zijn we op 1 mei 2019 mee gestopt.

We willen de honden en hun redders in nood in Spanje echter graag financieel blijven ondersteunen zoals al het geval was via ons adoptie op afstand project 'Kwispel.'


Is er een dier in medishe nood dan zullen we proberen om via een gerichte actie geld in te zamelen.

We houden u dan van alles wat daar bij komt kijken op de hoogte.


Een Beter HondenLeven.


Honden in de landen rond de middellandse zee (Spanje, Portugal, Griekenland) en de oost-europese landen (Bulgarije, Roemenie, Hongarije, Polen) treffen het vaak minder goed in het leven.

Hun leven stelt in de ogen van een aantal mensen niet veel voor. Heb je als hond geen nut dan ben je het leven niet waard is de opvatting vaak.

De hond wordt in het gunstigste geval naar een asiel gebracht, maar meestal loopt het slechter met ze af.

In al die landen zijn ook mensen die zich vrijwillig of zwaar onderbetaald, en met te weinig mankracht, inzetten om het leven van de asiel en/of straathonden te verbeteren.

Hun dagen zijn lang en het werk zwaar. Met name vanwege de ontoereikende middelen om de honden de zorg te geven die ze nodig hebben.

Elk beetje hulp is welkom, het verlicht hun taak en bevordert het welzijn van de honden.

St. Beter HondenLeven  -  KvK: 20 159 883  -  IBAN: NL97RABO 0 1305 56 041  -  Tel: 0165-557309