Klik op de foto/fotogalerij en bekijk grotere afbeeldingen

Mali werd rond 1 mei 2015 geboren.

Ze is een herdermix.


Mali werd vastgebonden gevonden aan het hek bij een opvangplaats van Argos. Na een nacht in eenzaamheid vonden ze haar. Mali had een grote wond aan haar poot en de poot zat vast in het touw. Van ellende en in een poging om zicht te bevrijden probeerde ze haar eigen poot los te knagen.

De gewonde, afgeknelde, poot heeft daardoor schade opgelopen in de zenuwen waardoor ze weinig gevoel meer heeft in die poot.

Sinds december 2015 wordt geprobeerd om de wond te laten genezen, wat helaas niet lukt. Ze draagt al die tijd een kap om te voorkomen dat ze aan de wond komt.


Maandag 29 februari gaat Mali terug naar de dierenarts om te zien wat er nog gedaan kan worden om haar poot te redden. De kans is reƫel aanwezig dat haar poot geamputeerd moet worden.Mali is een wat nerveuze hond en ook heel aanhankelijk en lief.


Voor Mali zijn we op zoek naar een Kwispelvriend/in die haar financieel wil ondersteunen bij haar dagelijkse verzorging en/of de kosten voor de dierenarts.


Argos bestaat dankzij vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor de honden.  Elke beetje steun is van harte welkom.


St. Beter HondenLeven  -  KvK: 20 159 883  -  IBAN: NL97RABO 0 1305 56 041  -  Tel: 0165-557309